ВІЛ/СНІД не стосується кожного

  1 грудня - Міжнародний день солідарності з інфікованими СНІДом.

    ВІЛ/СНІД — абревіатура, яка й досі на багатьох громадян нашої держави нагянає страх і відразу. Вважається хворобою людей, які ведуть безладне статеве життя, гомосексуалів, людей, які вживають інєкційні наркотики, людей, які представляють секс-бізнес (надають сексуальні послуги за гроші). Така собі розплата за недотримання морально-етичних норм і принципів. Враховуючи вплив релігії на колективну свідомість нашого народу, хвороба  вважаєтся покаранням за гріховне і «брудне» життя. Таким собі тавром за неугодність Богу.

   На мою думку багато пролем нашого суспільства зумовлені браком достовірної інформації чи повною її відсутністю. А там де не має реального уявлення зявляються чутки, міфи, казкові здогадки...

   Отже, якщо хочете реального розуміння не полінуйтесь зрозуміти різницю між поняттями ВІЛ і СНІД. Дізнайтесь про ретровіруси, період вікна, шляхи інфікування, методи запобігання і профілактики. Посмійтесь від душі над міфами — СНІДу не існує, щомісячні сенсаційні відкриття ліків від нього і низку непідтверджених зцілень.

   А найголовніше відкрийте справді страшну правду — на всі 100% не застрахований ніхто. Лікарська халатність, згвалтування, ненадійний і недобросовістний статевий партнер, несвідомі і необізнані батьки і ще маса причин, через які може інфікуватися як людина, яка входить до груп ризику, так і людина, яка повністю поза ними.

Моя думка — саме такий шлях до звичайного розумного незасудження. Бо про толерантність і солідарність говорити, ще дуже рано.       

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте