Він пішов, та чи обіцяв повернутись? Карлсон? Ні, мер Сторожинця

30.03.15 р.

Карлійчук Микола Миколайович написав заяву про дострокове припинення його повноважень. Міська рада взяла до відома заяву та достроково припинила повноваження міського голови, звільнивши його з займаної посади.

30.03.15 р.

Коментар М.М. Карлійчука -

“Я нікуди не дінуся з Сторожинця (посміхається). Моє рішення пов’язане з введенням в дію Закону України від 2 березня 2015 року про зміни до пенсійного законодавства. Згідно цього закону вирішив йти на пенсію...

31.03.15 р.

Коментар М.М. Карлійчука -

На жаль, для районного керівництва я був “незручний” як міський голова. При складанні повноважень я бачив радість в їхніх очах і не почув ні слова подяки майже за 6 років роботи. Я працював не на районне керівництво, а на громаду Сторожинця. Сьогодні, коли відповідно до законодавства територіальним громадам надається більше права самим вирішувати проблеми. Категорично недопустиме втручання виконавчої гілки влади району, яка, використовуючи свій політичний вплив на депутатів міської ради, хоче зупинити розвиток міста та працювати по схемі “чим гірше”. Тепер в перспективі їм буде легше, особливо перед виборами. Вважаю недопустимим вирішувати глобальні питання територій за рахунок бюджету міста.

За матеріалами сайту storozhynets.info/archives/707

Ніщо не є новим під місячним сяйвом. Що зверху, те і знизу. Називайте мене фантазером у рожевих окулярах, та мрія про владу, яка виконуватиме свою офіційну функцію, а не змагатися за владу і гроші, гроші і владу — сфери впливу, жевріє в мені дотепер.

2 коментарі

Святослав Вишинський
Шкода, що не 1 квітня. Не вистачило інтриги.
Максим Пансик
Чує моє серце, ще не один, далеко непершоквітневий «шухєр», чекає на нас. Як на рівні країни, так і області, району, містечка чи навіть села.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте