Про дітей з великої літери, ницих фсбшників і міліціянтів, а також мовчазних дорослих

Радів новині у мережах, наче учень молодших класів, який дізнався, що у сусідній і суцільно ворожій країні в нього з'явився друг і не один. Та радість була недовгою.

"«Дети и фсб» yodnews.ru/2015/03/20/childfsb

Якщо до «псів системи» у мене немає питаннь. То хочу спитати батьків, вчителів і інших дорослих громадян РФ. «Рєбята», ви вже остаточно втратили батківський інстинкт? Замість боротися із злочинністю і тероризмом, які можуть дати здачі, посіпаки «сонцезасяйного вождя Пу» взялися за ваших дітей. Я не говорю про високі матерії — гордість, гідність і честь, їх легко можна нівелювати. Та де, оті характерні навіть тваринному світові інстинкти самозбереження, продовження і збереження роду. Коли дорослий представник виду жертвує здоров'ям і життям, щоб молодше покоління вижило і жило.

Ви скажете, що я занадто серйозно поставився до дрібнички. Е ні, сьогодні викликали у фсб-кгб на допит, завтра цькуватимуть у навчальних закладах і інших сферах життя, а післязавтра або зламають, або не доведи Боже… Хіба не знаєте, які крихкі життя опозиціонерів у тоталітарних державах.

Дорослі, прокиньтеся, зірвіть кайдани рабства, допоки не пізно.

Дорогі діти, щиро вдячний вам за підтримку. Завжди майте свою думку, відстоюйте її і не здавайтесь.
Будьте обережні — воно ще існує і паскудить. Але, саме маленькі групи ламали гігантські системи зла і клали на лопатки маститих диктаторів. Вірю в це. Пишаюсь вами. Спаси і сохрани вас Господь Бог. Молитимусь і вболіватиму.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте