Рядовий Україна

Людям потрібні герої. Суспільству потрібні герої. Навіть героям потрібні герої. За час Євромайдану і АТО я знайшов свого героя. Він могутній і багатоликий, він буває сильним і слабким водночас, він любить свою рідну землю, його можна знищити, але його не можна перемогти...

Рядовий Україна — це воїн, що бореться за рідну йому Україну, це волонтер, який є плечем і підтримкою для воїна, це учасник Майдану, який продовжує боротьбу за справедливість, це громадський діяч, який бореться із гідрою корупції, недолугих законів і влади олігархів, це жіночка пенсійного віку, яка не жалкуючи пенсії, здоров'я власних очей і часу в'яже теплі речі для «синочків у АТО», це малюк, який жертвує всі власні заощадження для поранених, це державний службовець, який не бере хабарі і долаючи лабіринти бюрократії допомагає людині своєму співгромадянину, це вчитель, який зізнається у любові до України і закликає своїх учнів любити її, попри сміх з їхнього боку, це священник, який покидає дім із дружиною і дитиною, паствою, бо в АТО потрібні капелани, це громадянка РФ, яка не боячись висловлює протест проти політики хуйла щодо України, хоча чужі їй погрожують, а близькі стороняться, це я коли не скиглю, а хоча б 2-3 години в день віддаю для того, щоб в Україні стало краще.

Рядовий Україна — це і ти читачу, коли дієш за ідеалізованими європравилами, коли ділом доводиш любов до своєї землі і свого народу, коли лобиш Україну щиро, ти герой. Рядовий Україна.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте