Пораненим в голову з диванної сотні присвячую, або На захист Олександра Прекурата

Відео з Олександром Прекуратом виявило,


 що диванна сотня в масі своїй зазнала важких поранень, у голову. 
   Офіційно звертаюсь до всіх представників вищезгаданого роду військ. Не судіть, та не будете судимі. Класно уявляти себе супер-рембо, який би плював в лице сепаратистам і кричав всі патріотичні гасла, вмираючи від ворожих мук або куль. А думаєте таке відео пропустили б... 
   Олександр був у групі прикриття відступу — ті, які прикривають відхід основної частини військових і йдуть останніми (інформація від співробітників Олександра). Йому не пощастило — полон. Та це ненайгірше у чому йому не поталанило. Купка «найдосвідченіших» аналітиків, тактиків і стратегів, а також бійців віртуального фронту навішали на нього найганебніші ярлики. Що ж, ви краще  знаєте, що таке війна, що таке полон, що таке можливі знущання, як ламається психіка і як подібні інтерв'ю робляться…
   Не мені судити, я такий же теоретик. Знаючи свій стан здоров'я і бажання жити — мабуть співав би як соловей, після «санаторних процедур» сепаратистів. Тому як є бажання поливати брудом Олександра, поливайте і мене. На двох все ж веселіше.

П/Н: Ми тікаємо від совдепії, влаштовуємо Ленінопад, забороняємо символіку із Сталіном, але діємо його ж методами — був у полоні ворога — значить сам ворог народу. Від совдепії не втечеш, якщо вона всередині.

6 коментарів

Галина Дичковська
А на даний момент Олександр ще в полоні чи вже дома?
Максим Пансик
Згідно останньої інформації, на жаль…
Галина Дичковська
www.youtube.com/watch?v=d0XIL4W83SA
Останній раз відредаговано
Машка Машуня
на превеликий жаль він все ще там. наша СБУ дуже повільно працює щодо звільнення чи обміну полоненими
Сергій Воронцов
Диванная сотня. Пошлость в кубе. И пошляков миллионы. Главное открытие после открытия Интернет. Это похоже на то, как человек умирает, что-то говорит на смертном одре, или перед казнью, а рядом куча зевак и все как один: ой, ой он не то сказал, вот я бы сказал по-другому, вот дайте мне постоять у расстрельной стенки, полежать на смертном одре, то вот сказал бы, так сказал, а это слабо, слишком слабо. И на кухню к холодильничку за пивасиком. Так и с этим Прекуратом. Тысячи пошляков всерьез считают, что вправе его осуждать.Не вправе. Пошлякам прав не дают.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте