Краса врятує світ, або If Everyone Cared

Три дні життя прожиті у полоні краси. Світло, доброта, тепло, лагідність і краса. Краса зовні і всередині. Краса, що покинула сіре буття у чотирьох стінах і ніжно промовила світу: «Я є!». Для маленького світу Чернівців, краса продефілювала по Панській вулиці яскравим спалахом і зникла… Зникла? Ні, для тих хто долучився до свята краси вона подарувала часточку себе. Саме цю часточку сховаю у потаємних кутках серця...

Дівчатка, дякую вам за те, що відчув себе у дивнім саду, наповненому найпрекраснішими і найчарівнішими квітами. Дякую за дружбу, розмови і гумор. Дякую, що ви є. Люблю вас всіх.



 

 

 

 







(світлини із соціальної мережі творчих людей PAZL, 09.07.2014 — СИЛЬНІ ЛЮДИ, фотограф Антон Бурачек)

В рамках Всеукраїнської програми «Сприяння розвитку руху жінок-інвалідів та батьків, які виховують дітей інвалідів» ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» спільно з Чернівецькою обласною організацією інвалідів-візочників «Лідер» провела 08-10 липня 2014 р. в м. Чернівці Регіональний навчально-практичний семінар для жінок з інвалідністю «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та творчий розвиток».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте