Кончіта Вурст - євро-, австро-бєндєровка?

Люди, які вважають ЄБ мірилом розвитку культури і мистецтва, як мінімум дивакуваті. Епатаж, шоу, руйнування шаблонів — це те, що перемагає на ЄБ. Але ж, видирати з контексту і спотворювати — це так по...

Подивившись дане відео, пожалкував, що не володію веб-дизайном. В полку міфічних бєндєровцев прибуло. Сміх, сміхом, а от деякі фрази і закиди не радують.

5 коментарів

Святослав Вишинський
Якщо ніхто не вважає «Eurovision» «мірилом культури» — то чому всі його дивляться і так натхненно обговорюють результати?
Максим Пансик
Світ не без «добрих людей» Святе. Якщо акцентувати увагу на наведеному обговоренні ЄБ-2014, то в цьому переконуєшся і не раз.
Сергій Воронцов
«Eurovision» відображає суспільні процеси. А слово «культура» вже стало настільки невизначеним, що незрозуміло про що йдеться. Середньовіччя, як відомо розділяло культуру для аристократії, і для простого люду — різних скоморохів, яких навіть в певних країнах ховали за огорожею цвинтаря. І це розділення вважалося очевидним. Зараз і Ані Лорак — культура, і Шнітке — культура, і управління культури ОДА — культура.
Максим Пансик
Пане Сергій, в один рядок Ганю Лорак і управління культури ОДА — це ваше право. Але ж Альфреда Гаррійовича, «но-но»!
Останній раз відредаговано
Євген Токарюк
на рахунок «трансів» з російського пабліка:
«В тумане дымящихся афедронов представителей света нации мы упустили один занимательный факт. В далёком уже 1998 году конкурс выиграла певица Dana International, которая была и остаётся транссексуалом. Понятное дело. событие было довольно резонансным. Но я хочу обратить внимание на реакцию одного небезызвестного нам товарища, а именно Филиппа Света Нашего Бедросовича Киркорова. Видите ли, в 1998 году не было линии партии по дискриминации меньшинств и можно было даже дружить с геями и прочими ЛГБТ–представителями (представьте себе, такое время было), и Филипп Бедросович воспользовался такой возможностью и подружился с Даной, да так подружился, что записал кавер–версию её хита Diva, участвовал с ней в финале Песни Года (удивительно, но это тогда никого не смутило, представьте сейчас ротацию кавера Кончитиной песни), получил Золотой Граммофон, назвал так свою концертную программу и выступил с нею в Лас–Вегасе. „
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте