Про зустріч із Олегом Тягнибоком або Нерафінована олія смачніше

Нерафінована олія мені смачніша. Є в ній природність, справжність, навіть певна шкідливість.

Олег Ярославович зазнав рафінації. Я побачив стандартного і шаблонного політика — зайняв свою нішу, має успіх, свій електорат і конкретні цілі. Не було харизми, амбіційності, стрімкості і «дикого» прагнення до перемоги. Добре місце пустим не буває. Є Правий сектор із Ярошем, Братство із Корчинським і інші «голодні і нерафіновані», але… Але політичні процеси мають певну закономірність, тому питання за кого віддати свій голос на виборах для мене залишилось відкритим. Олег Тягнибок і «Свобода» потрібні у політичному житті України. Баланс сил для політики не менш важливіший, ніж для природи. Рафінація не є абсолютним злом — втрачаючи — здобуваєш… Питання за кого віддати свій голос на виборах для мене залишилось відкритим.

4 коментарі

Михайло Шморгун
За Гриценка голосуй або за Пороха)))
Максим Пансик
Цікава альтернатива — перший непрохідний або канхвєтний барон. Інші пропозиції панове.
Святослав Вишинський
Свідома людина робить моральний вибір, а не керується поняттями «прохідний» або «непрохідний». Варто нагадати, що партія «Свобода» Олега Тягнибока починаючи з виборів 2006 р. всіма кваліфікувалась як «непрохідна». А нині автор публікує цей допис (цитата: "… Зайняв свою нішу, має успіх, свій електорат...").
Максим Пансик
Святе, чого ти такий серйозний. Мова ж не йшла про «прохідність» або «непрохідність». Згадались прізвиська, запропонованих Міськом кандидатів, віджартувався. Каюсь, не дотримався правил правопису, через що і виникло непорозуміння. Готовий до публічного осуду, розстрілу і всіх інших, окрім погрожування пальчиком на кшталт: «аяяяй» і «но-но-но».

Водночас дякую за кристалізацію проблеми виборця 2014: «Здійснення морального вибору свідомою людиною». Проблема не нова, але у вирі подій сьогодення і їх впливові на майбутнє України, стає всепроникною.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте