Я проти левів для ягнят

«Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі і парафіяльні священики».
Отто Фон Бімарк

Допоки договори про мир будуть підписувати тилові генерали, а не рядові вояки, які на передових проливають кров, загроза нових війн і революцій постійно витатиме над людством. Я дуже хочу, щоб поставши перед вибором (позачергові вибори), у списках я побачив достойних людей. Нехай поруч з тиловими генералами, перебіжчиками-попандопулосами, псевдопомаранчевими кротами, що повилазили із своїх теплих нірок… нехай. Вони були рядовими, командирами молодших і середніх ланок, вони були на передових, ризикували, втрачали здоров'я, боролись. В кращому випадку їм скажуть — «Дякую». Та більшість не отримає і цього.

Я щиро хочу, щоб достойні леви зрозуміли — до остаточної перемоги у війні потрібно виграти ще не одну битву. А для цього саме їм потрібно йти у владу. Завдання висунути таких людей і підтримати їх. Нехай до сільських, місцевих і районних рад, згодом обласних… нехай. Знайдіть своїх левів і допоможіть їм стати новою формацією лідерів. Радий, що для себе і свого міста вже знайшов таких...



«P.S.»: влада ягнят і їх найближчих родичів може допомогти прийти до влади значно гіршому варіанту ніж той, що маємо. Я проти левів для ягнят і їх найближчих родичів.

1 коментар

Максим Пансик
«Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі і парафіяльні священики».

ye.ua/news/news_15329.html#.UwiJz9yiwG4.facebook
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте