Мудрість битого або Євромайдан политий кров'ю

Мудрість битого буває різною. Він або йде в бій знову і знову, або в ньому прокидається цинічний і зневірений хєровидець...








І таке, може комусь допоможемо

Andriy Kozlov

Друзья, для поиска, сбора и распространения информации о пропавших на Майдане в эту злую ночь, пожалуйста, используйте не только старые «майданные» теги, но и новый — #maidanlost

Прошу репост!

#ukrainEUkraine, #євромайдан

4 коментарі

Адам Чесноков
Знову переконався у правоті своїх думок. Чомусь я не побачив в заголовках новин такого: «Міліція розігнала Майдан і побила 100 народних депутатів ВР» або «50 народних депутатів у перших рядах вступили в жорстокий бій з міліцією». Простих громадян політики знову підставили. Політики люблять приїхати на мітинг в «мерсах», трохи побути в центрі уваги і піти. Хіба вони не такі люди як всі? Могли би й залишити ночувати хоч 20-30 депутатів з дітьми, які протестують. Чи будуть такі політики з народом, коли захоплять владу? Я сумніваюся… Ось такий «херовізм». АСТРОЛОГІЯ РУЛИТЬ!
Галина Маслак
Може, політики не захотіли лишитися на дискотеку? «Провокатори», які закликали до рішучих дій, покинули майдан раніше. Залишилися мирні люди, які вірили, що пісні їх врятують. Не врятували.
Максим Пансик
Людей жаль. Вони ж люди — рідні і близькі, друзі і знайомі, батьки, діти, онуки, брати і сестри… нашы з вами, предтеча справжніх громадян, а їх у гарматне м'ясо… жаль.
Ігор Гамаль
Andrew Kulish: Я скажу раз і більше до цього повертатися не буду.

Мирні протести здатні впливати на владу лише у правовій країні. Україна не є правовою. Менти не захищають ваші права (згадайте Врадіївку, Індила, напади ментів на українських патріотів у під'їздах, це — данність, а не виключення). І реальних пацанів, які прийшли до влади через закатування людей під асфальт, розстріли та підриви своїх опонентів, мирними лозунгами не залякаєш. У 2004-му була зовсім інша ситуація: у Кучми закінчувався термін, і він не хотів іти з посади з кров'ю на руках. Сьогоднішній владі — по барабану, їм не звикати мочити людей. Саме тому в беркутню набирають різних відбросів.

І саме тому невинні страждають найбільше. Наступного разу, танцюючи на Майдані грьобану сука «макарену», переконайтеся, що:
— ви маєте при собі елементарну аптечку;
— ваш одяг і взуття достатньо зручні для бою;
— ви маєте чим закрити обличчя, аби потім за вами не приїхали серед ночі;
— ви маєте контакти депутатів/адвокатів і тримаєте постійний зв'язок з вашою боївкою, за якою ви обов'язково закріплені;
— і наостанок переконайтеся, що маєте достатньо мужності, аби захищати людей за допомогою кулаків та підручних матеріалів. Інакше ця дискотека не для вас.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте