Україна має талант або Міркування про незрозумілий танець В.Ф. Януковича

Україна домовилась з ЄС підписати Угоду про асоціацію згодом. Чергові вибори Президента України, відповідно до Конституції України, мають відбутися 29 березня 2015 року. А що якби Угода була підписана 28-29 листопада 2013 року? Можливий ефект позитивного впливу на вподобання електорату протягнув би понад рік? Сумнівно. Ейфорія тривала б короткий проміжоку часу, допоки до існуючих проблем не додалися нові. Чуда не сталося, народові потрібен винний. Хто б це міг бути — риторичне запитання.

Дуже вдячний Святославу Вишинському за його допис «Дурний за ЄС». Народ саме такий. І біда не в тому, що він таким є. А в тому, що усвідомлювати проблему і робити щось з нею не хоче. (Винний хтось зовні, але ніколи Я всередині своїх ілюзій). Саме такий народ все пробачить і забуде, буде виправдовувати і захищати, згодом вихваляти і підносити. І на сам кінець приведе обраного до гетьманської булави. Єдине, що потрібно зробити обраному за деякий (недовгий) час до виборів підписати Угоду. Дурний любить псевдочудеса, він любить бути обманутим...

А обраний, а що обраний. Він у першу чергу політик. Політика — це складний танець. Без вивертів на 180 і 360 градусів, а також тонких, складних і незрозумілих глядацькому загалу па залишитись лідером на танцювальній арені неможливо.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте