Дмитро Корчинський, а щось в ньому є

Моя особиста думка — в Україні не вистачає лідерів і політиків такого плану.

gazeta.ua/articles/politics/_yanukovich-zalishitsya-na-drugij-termin-korchinskij/510029

Президент Віктор Янукович не піде на скасування виборів у 2015 році. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський.

«Це небезпечно і призведе до міжнародних санкцій. Якщо Янукович і програє вибори, то Кличку. Саджати Віктора Федоровича ніхто не буде. Навіщо Віталієві цей комплекс проблем? Хоча, скоріше за все, Янукович залишиться на другий термін. Він влаштовує олігархів, і їхня система працює», — зазначив політик. За його словами, найкращий устрій для України — махновщина або гайдамаччина. «Громадянське суспільство треба будувати сотні років, а гайдамаччину люди можуть забезпечити за тиждень. Сьогодні бачимо сигнали цього: штурм райвідділу міліції, підпалені штаби партій. Українці, які сидять у тюрмах за ці злочини, і стануть нашими майбутніми вождями. Наприклад, Віталій Запорожець, який застрелив міліціонера з дробовика, васильківські „терористи“, ніжинські робін гуди», — додав Корчинський.






4 коментарі

Андрій Рибалко
Як на мене, Корчинський геніальна людина. Його фатальна помилка — почати продаватися оптом і вроздріб. Зараз лишається лише насолоджуватися його дотепними публікаціями з глибоким змістом.
Максим Пансик
Споживацьке суспільство змушує кожну людину приміряти на себе ролі: продавця, покупця, надавача послуг, споживача чи навіть товару. Головне — знай собі ціну і залишайся людиною. Мій юнацький максималізм теж волав про геніїв-лідерів без першої сходинки потреб за Масловим. Але, їсти хочеться всім. А апетит у геніїв напевне водночас простий і геніальний.
Євген Токарюк
хитрий Корч свого часу зрозумів, що не можна перемогти систему, граючи по її прравилах, відповідно на будь-які вибори йти просто безглуздо, але час від часу підігріває інтерес до своєї персони, і якщо в Україні станеться щось радикальне аля «силова зміна влади», Корч буде на перших позиціях, на відміну від без яйцевого Яценюка, який вибачається, що в регіоналів протестуальники кинули сніжкою.

в соцмережах слідкую за підпискою Братства. рекомендую до прослуховування:
https://vk.com/audios-39374252
Галина Дичковська
Професійний провокатор. Талановитий. Цим ще гірше.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте