Якунович - любов їхня...

Відпочинок пройшов плідно — нові враження, нові знання і досвід, нові знайомства. Про два з них розповідаю вам дорогі читачі і сміючись, і плачучи.

Комуніст справжній. Начитаний хлопака віком до 30 років. Переконаний у тому, що справжніх комуністів у СРСР було дуже мало. В сучасній Україні їх взагалі «пшик» — на пальцях руки порахувати можна. Звичайно, сам він самий справжній комуніст. Бачив великі недоліки у всіх політичних системах іноземних держав, в порівнянні з якими недоліки Радянського Союзу то дрібниця. Загнав себе у глухий кут згадавши Голодомор, Афганістан і Чорнобиль. Поливав брудом усіх сучасних політиків окрім одного, розкривав темні сторони біографії капіталістів-олігархів, міліонерів і міліардерів, як наших так і закордонних, але якби вибори відбувались взавтра проголосував би за Януковича.

«Це най оптимальніший і найкращий варіант для України».


Дєд-регіонал. 63 роки. Пляшка горілки 0,7 щовечора — обов'язковий мінімум для «настроєнія», мінімум може зростати до невідомих доз. Із закуски щось жирне, копчене або смажене. Пачка цигарок на день. У дєда проблеми із здоров'ям — вживати алкоголь і палити категорично заборонено, потрібно дотримуватись суворої дієти і систематично приймати декілька різних лікарських препаратів. Коли на третій день «повного дотримання медичних рекомендацій» дєду стало реально зле, а медперсонал відчайдушно боровся за його «житіє», дєда прорвало:

«Какая у нас ху.овая медіцина, ху.овая страна, у власті адні варюгі! І ваабще ср.ний санаторій, медіков нормальних нєту, мнє плохо, а оні нічего сдєлать нє могут!» Каюсь, щоб допомогти медикам розповів про дєдову вечірню дієту і пропуски прийому ліків. Дєд образився не мене: «Я ж не алкаш, развє 0,7 за вєчєр ето много, ето так для настроєнія».

Про політиків дєд казав наступне — Ющєнка — шпіон ЦРУ, Тягнібок — фашист, Клічко — амерікано-немецкій шпіон, Яценюк — жид і етім всьо сказано. А вот самая главная варовка ето Юля. Єйо варавство прічіна всех нашіх бєд. А вот Якуновіч — мужик, істінний патріот і палітік. Іменно он со своєй командой паднімаєт страну і разгрєбаєт «дєрьмо» после Юлі-варовкі. А процес етот долгій і тяжолий. А цепочка варавства Юлі только начала расспутиватса.








Коли спитав дєда про палаци, гелікоптери і інше президентове начиння. Той дав глибоку філософську відповідь: «Он же прєзідєнт, єму положєно...»

Думка експерта — вся біда України, що таких «чудаків» по всій Україні набагато більше ніж тверезих реалістів.

2 коментарі

Святослав Вишинський
Більшість критиків Радянського Союзу навіть ніколи не намагались його вивчити. Науково.
Максим Пансик
Повністю згоден, справжня критика — це науковий аналіз. Всеохоплююче бачення позитивів і негативів їх причин і підводних течій. Та найголовніше не забувати про людський фактор, як і в об'єкті вивчення, так і в суб'єкті — самому собі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте