Жертви, ні Борці...

Натрапив і одразу всім єством забажав перепостити… Вам, хто в захоплені від Лєніна і Сталіна та їх режимів — «в назіданіє»...
І всім Тим, хто став жертвами… хоча ні, Борцями. М'ясорубка молола людські життя і душі і врешті-решт «подавилася» — механізм зламався. Зламався завдяки мільйонам невинних Борців.

expres.ua/digest/2013/03/21/84190-zhahy-gulaga-ochyma-kolyshnogo-tyuremnyka-strashni-malyunky
 
Жахи ГУЛАГа очима колишнього тюремника (страшні малюнки)
21.03.2013 20:10


Жахи ГУЛАГа очима колишнього тюремника (страшні малюнки)


Заслужений ветеран МВС СРСР видав книгу малюнків, в яких на основі свідчень очевидців показані будні сталінських таборів.


Знайомтесь, автор книги Данціг Балдаєв (1925 — 2005), пише Цензор.НЕТ














































Татуировка заключенного воспроизведенная Данцигом Балдаевым.






Післямова для роздумів — жінка, яка боролась за Україну, пройшла всі кола пекла — війну, голод, табори… отримує мізерну пенсію. Левова частка якої йде на ліки. В аптеці зустріла «дружка сексота» — повна безпека, пенсія декілька тисяч, пільги і «спеціяльний папірчик» — ліки в аптеці або за безцін, або за півціни… По телевізору якось побачила знайого тюремника — садиста — пенсіонер-ветеран внутрішніх військ — високе звання, висока пенсія, висока пошана… Історію розповіла давненько — із страхом і взятим з мене словом про повну анонімність. Одним словом, вибайчате за вранішній сарказм — слава незалежній Україні.




0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте