Британія і румуни

Ох, вже мені ці британці — гнуть свою королівську лінію, перебуваючи у демократичному ЄС.

vidido.ua/index.php/pogliad/article/britanija_vidljakuvatime_vid_sebe_migrantiv_rumuniv_strashilkami_pro_krainu/
Британія відлякуватиме від себе мігрантів румунів страшилками про країну
Мігрантам показуватимуть, якою є Англія насправді
Мігрантам показуватимуть, якою є Англія насправді
Країна налякана можливим напливом мігрантів
Влада Великобританії має намір запустити антирекламу своєї країни, щоб відбити у іноземців бажання мігрувати до королівства.
Передусім ця реклама розрахована на зупинку потоку мігрантів з Румунії і Болгарії, інформує ТСН.
Сполучене Королівство хоче переконати потенційних мігрантів, що на Туманному Альбіоні на них не чекає нічого хорошого. Зокрема, влада планує розповісти «непроханим гостям», що у Британії нескінченне безробіття і постійні дощі.
Також для залякування румунів і болгар буде активно експлуатуватися тема нещодавньої повені, жертвами якої стали сотні людей по всій країні. За словами чиновників, вони збираються розвіяти популярний, на їхню думку, міф, що «британські мостові вимощені золотом».
У Англії почалася паніка відтоді, коли були оприлюднені прогнози, згідно з якими у країну в найближчі п'ять років повинні приїхати близько 250 тисяч громадян Румунії і Болгарії.
Наразі Британія закрила свої кордони для іммігрантів із цих країн. Згідно із законами ЄС, таке обмеження може ввести будь-яка держава Євросоюзу у момент приєднання до неї нової країни. Британія цим правом вже скористалася, і термін його дії закінчується у 2014 році. Як би там не було, наразі чиновники не визначилися з датою виходу «антиреклами» на екрани, і навіть з її точним змістом.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте