Квант милосердя від Табачника або ще один цвях у домовину освіти в України

Ото тепер вчіться, пізнавайте нове, псуйте зір, заробляйте виразку шлунка і найголовніше — знайте, що як не доведи Боже загубите, то добрий дядя Діма допоможе. Звичайно, якщо ви молода, красива і трохи забудькувата і всезагублива міністр соціальної політики України.

Згадується старий добрий анекдот у заможного грузина питаються: «Слухай, а за скільки ти купив червоний диплом лікаря-хірурга, що висить у тебе на стіні?». «Абіжаєшь, зачєм купіль! Падарілі!!!»

reportazhyst.com/tabachnyk-podaruvav-korolevskij-dyplom-mohylyanky/ — українська версія
vsim.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%A5%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE/news/10259188 — російська версія

Дмитро Табачник
Кілька днів тому, інтернет облетіла чергова напів-детективна історія. Як повідомив один із народних депутатів, до міліції надійшла заява від міністра соціальної політики Наталії Королевської,  про втрату диплому східноукраїнського університету імені Даля.
Така інформація одразу викликала шквал звинувачень і підозр, мовляв, в уряді з’явився черговий міністр “бездипломник”. Але, як виявилось, усі ці розмови не мали під собою жодних підстав.
Як повідомили у міністерстві освіти і науки, учора, міністр Дмитро Табачник особисто підписав наказ, в порядку виключення,  вручити Наталії Юріївній втрачений диплом про закінчення Києво-Могилянської академії з відзнакою.
На запитання журналістів, яке відношення має Наталія Королевська до “могилянки”, Дмитро Володимирович відповів, що після засідання уряду до нього підійшла Королевська і попросила посприяти у відновленні втраченого диплому. На жаль, вона не змогла уточнити назву ВУЗу, який закінчила.
— Тому, я вирішив що така харизматична та розумна людина не може бути випускницею іншого університету, окрім як Києво-Могилянської академії. – підсумував міністр освіти – Зрештою, це не велика трагедія, через  схожу помилку, один наш однопартієць ледь не став доцентом Курчатовського інституту.
Отож, нарешті, усі питання навколо вищої освіти Наталії Королевської були зняті.
Гаврило Принцип, спеціально для сайту Репортажист.



Табачник подарил Королевской диплом
Табачник подарил Королевской диплом Киево-Могилянки!

Читач написав на сайт: «Несколько дней назад, интернет облетела очередная полудетективная история. Как сообщил один из народных депутатов, в милицию поступило заявление от министра социальной политики Натальи Королевской, о потере диплома Восточноукраинского университета имени Даля.
Такая информация сразу вызвала шквал обвинений и подозрений, мол, в правительстве появился очередной министр „бездипломник“. Но, как оказалось, все эти разговоры не имели под собой никаких оснований.
Как сообщили в министерстве образования и науки, вчера, министр Дмитрий Табачник лично подписал приказ, в порядке исключения, вручить Наталье Юрьевне потерянный диплом об окончании Киево-Могилянской академии с отличием.
На вопрос журналистов, какое отношение имеет Наталия Королевская к „могилянке“, Дмитрий Владимирович ответил, что после заседания правительства к нему подошла Королевская и попросила посодействовать в восстановлении утраченного диплома. К сожалению, она не смогла уточнить название ВУЗа, который окончила.
— Поэтому, я решил что такой харизматичный и умный человек не может быть выпускницей другого университета, кроме как Киево-Могилянской академии. — подытожил министр образования — Впрочем, это не большая трагедия, через похожую ошибку, один наш однопартиец едва не стал доцентом Курчатовского института.
Так, наконец, все вопросы вокруг высшего образования Натальи Королевской были сняты.»

Вот что происходит! А вы говорите — покупают дипломы. Тут вот просто дарят. Не родись красивой, что называется. 

2 коментарі

Святослав Вишинський
Автор допису забув додати, що новина вигадана і в нього особливе почуття гумору.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте