Прощавай 2012, ну привіт зміючко 2013

Що ж, 2012 підбігає до свого логічного завершення. Сказати що він був кепським, не сказати нічого. Попри всю його буденність, насиченість катаклізмами, катастрофами і «крізами» — головної радості я не дочекався. Ото собі мріялось, — заварю собі запашного чаю із прянощами, за східним рецептом, всядуся на балконі і під композицію Knockin' On Heaven's Door — Selig буду насолоджуватись кінцем світу за пророцтвом племені Майя… Що сказати, є таке негарне слово «кидалово», але пророцтв ще є багацько — надія помирає останньою.

А як серйозно, були досягнення, злети і падіння — куди ж без них. Без образ 2012, ти не найкращий, але і не найгірший на моїй пам'яті. Перефразувавши Кузьму із Скрябіна — Іди собі і пухом тобі земля.

2013 є в мене декілька побажань. Хочу щоб вийшов цілий диск із сучасними і народними українськими піснями у виконанні М. Я. Азарова. Хочу щоб Н. Ю. Королевська таки знялась у кіно для дорослих і знайшла себе там. Хочу щоб Клічко таки почав використовувати прийоми боксу у ВРУ. Хочу щоб на якусь із новорічних ялинок, яку будуть демонструвати на всіх трк, А. П. Яценюк таки вдягнув костюм кролика із морквиною. А як серйозно, хочу щоб у всіх політиків прокинулась совість, почуття патріотизму і любові до свого народу — не для популізму і піяру, а так, щиро. Що кажеш — легше увесь той «брєд», але не совість, патріотизм і любов до народу. Ну й зміюка ж ти — 2013.

А усім дописувачам, читачам і іншим зацікавленим бажаю здоровля і вміння його берегти і цінувати, розуму і бажання й наснаги його розвивати, чоловікам сили, жінкам краси і щоб хоча б одне маленьке бажаннячко ця зміюка таки здійснила.

1 коментар

Олег Герман
Позитивно!=) Приєднуючись до Ваших слів, хочу привітати усіх з наступаючим Новим Роком. Хочеться залишити всі незгоди і образи десь там у минулому і розпочати життя з чистої сторінки, якою нам і стане 2013 рік.
Всіх благ!..
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте