Рабам нагайки, б..ть!

Сьогодні ще раз переконався у вірності жорстоких переконаннь багатьох свідомих громадян — наш народ не буде жити добре доти, доки не повиздихає все рабське у масовій свідомості, тобто носії цього — раби.

   Інакше їх не назвеш. Це найкраще визначення — раби. Визначити їх легко. Весь час вони жаліються — а ось у Америці, Німеччині, Білорусі, Росії… не те що у нас… Причому їх кидає у крайнощі, то вони хочуть демократії, прав і свобод, то міцного авторитарного керманича майже диктатора, який би навів лад. Спробуйте їм сказати про самість — дій, приймай рішення, борись — хоч трохи, як можеш. А навіщо?! Хтось прийде і все змінить на краще. Їхнє діло існувати у безладі, жалітись і чекати змін, чекати до смерті, так і не дочекавшись.

   Зомбування, промивка мізків чи рабська свідомість, прийнята з молоком матері. Мені гидко, гидко жити з ними в одній країні, гидко дихати з ними одним повітрям, гидко що декого з них я називаю своїм другом. Я не просив перевертати світ, я не агітував за певного кандидата або партію. Я щиро попрохав проявити громадянську свідомість — прийти і проголосувати (за кого особиста справа кожного). Я не хочу і не буду переказувати всі відмовки, згадаю лише «перли» і міні-типологію їх авторів-рабів:

«зломлені зомбі» - мій голос нічого не вирішує, ходити на вибори не потрібно, є купа інших корисних справ. 

«просвітлені через промивання мізків» — все вже давно вирішено, то чого напружуватись.

«шльондри» — я чув-ла, що за голос платять від 200 грн., а мені і цього не запропонували, то чого я маю йти і голосувати.

«активні пі.араси» — .бав я в рот і в зад тих політиків разом з їх виборами.

«пасивні пі.араси» — вони жирують, а ми як сосали х.й так і будемо його сосати, то якого ще йти на ті вибори.

   Після такого «плідного» спілкування ненависть і сум заполонили мою душу. Через деякий час апатія нокаутувала обох. Лежав і тупо медитував на стелю. Інсайт прийшов наче спалах блискавки — рабам нагайки, бл.ть!

17 коментарів

Оксана Баланюк
є в мене такий в друзях… достоту все його слова…
Максим Пансик
біда, що у кожного свідомого громадянина є такий в друзях і не один.
Валентина Коман
і в мене такі є, але вчора мені все ж таке в далося двох у говорити піти зі мною на вибори, хоча спочатку я наслухалась такого самого, про що автор пише вище.
Ярослава Максимюк
Пане авторе, а що ви думаєте з приводу тих, хто проголосував за ригіоналів?)
Олег Герман
Вважаєте це запитання коректним?..
Святослав Вишинський
Запитання є всього лиш запитанням. Воно не містить нічого «некоректного» в собі, а тільки стосується прояснення думки автора допису.
Олег Герман
Якби питання звучало: «Що Ви думаєте про регіоналів?», то його метою справді було б прояснення думки автора, який (на превелике розчарування всіх опозиціонерів =)) написав про небажання людей іти голосувати. Люди мали можливість оцінити діяльність ПР, порівняти їх виборчу програму з програмами інших партій. Тобто вибір їх цілком свідомий, а якщо ні, то це вже їхні особисті проблеми. Тому ставити питання таким чином, як це написано у коментарі, те саме, що запитати думку автора з приводу людей, яким подобається синій колір…
Святослав Вишинський
У «Facebook» з цього приводу «жартують» по-іншому:

Олег Герман
Ну, кожен має право на особисту думку, навіть «Facebook»=)
Ярослава Максимюк
Ну якщо автор називає рабами тих, хто не пішов голосувати взагалі, то можливо в нього є цікаві думки і про інших виборців;) А хіба питання мусять бути коректними?
Олег Герман
Гадаю, так, якщо рівень культури людей трохи вищий рівня плінтуса…
Олег Герман
І ще хочеться додати: Незалежно від того, в який колір ми розфарбовані і під яким прапором ідемо, повинні залишатися ЛЮДЬМИ! Виборець — теж людина… В першу чергу людина!!! Ми можемо навіть поміняти громадянство і жити закордоном порядними чесними людьми, які сумлінно виконують свою роботу, готові завжди допомогти і зрозуміти. Політичні уподобання — теж добре, але не варто топити в лайні, кожного, хто не поділяє чиюсь особисту думку. Взагалі не проголосувати — дійсно свідчить про низький рівень свідомості людини, а якщо вона вже зробила вибір, то це її особиста думка. На додаток: До влади приходить той політик (політична партія), якого підтримала більшість, а не «хороший» чи «поганий».
Ярослава Максимюк
А якщо людина зробила вибір взагалі не проголосувати — то вона теж людина) Це дуже зручно — називати питання некоректними) Хоч сам не дуже розумієш, який зміст вкладаєш у це слово)
Олег Герман
Пояснюю: Проголосувати — громадський обов«язок кожного! Вбити — також вибір, але тут вже йде порушення права вибору іншої людини. Бояюся, це ВАМ незрозуміло чим відрізняється вибір від невігластва. Мені здається, вище я доступно пояснив, чому запитання некоректне, але не врахував одного: немає сенсу говорити про коректність з людиною, яка звертається до незнайомця на „ти“…
Олег Герман
І щоб остаточно Вас заплутати, скажу, що про небажання йти голосувати йшлося у авторському пості, ане в моєму коментарі=)
Вибачте, якщо випадково дезорієнтував Вас. Таке буває, при надходженні великої кількості незрозумілої інформації=) Але це Вам не статті про котів коментувати…

З повагою…
Ярослава Максимюк
А це вже тупо перехід на особистості пішов
Олег Герман
«Пане авторе, а що ви думаєте з приводу тих, хто проголосував за ригіоналів?)» (с)
А це, по-Вашому, не перехід на особистості? Та ще й так негарно обізвати «регіоналів» «рИгіоналами»=) Чи беззаперечне право переходу на особистості в такому випадку тільки у Вас?=)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте